درمان بواسیر با دارو (پماد،قرص)،معرفی بهترین دارو برای بواسیر

درمان بواسیر با دارو (پماد،قرص)،معرفی بهترین دارو برای بواسیر

بیماری بواسیر یا هموروئید به گشاد شدن و یا واریسی شدن عروق در این ناحیه اطلاق می شود. این بیماری به شدت در عصر حاضر رواج پیدا کرده و حداقل نیمی از افراد حداقل برای یک مرتبه هم که شده آن را تجربه می کنند. بواسیر اگر در مراحل ابتدایی خود باشد، بدون استفاده از روش های تهاجمی و تنها با مصرف دارو درمان پذیر است، در ادامه به تشریح داروهای مورد نیاز برای درمان این عارضه می پردازیم :

 

داروهای مورد استفاده برای درمان بواسیر

مصرف پماد تا حد قابل توجهی در درمان بواسیر موثر بوده و میتواند علائم آن را از بین ببرد. این پماد ها معمولاً اثرات بی حس کنندگی و قابض داشته و دارای کورتیکواستروئید است. معروف ترین آنها پماد آنتی هموروئید است که می تواند علائم هموروئید را بهبود بخشد. پماد هایی که برای درمان هموروئید استفاده می شوند دارای استروئید هستند و نباید بیش از یک هفته استفاده شوند زیرا ممکن است مصرف مداوم آنها مشکلات پوستی را به همراه آورد. مهمترین دارو ها برایدرمان بواسیر عبارتند از :

پماد هیدروکورتیزون

هیدروکورتیزون

این پماد جهت از بین بردن علائم بیماری از جمله درد، خارش و تورم کاربرد دارد. از تماس این دارو با نواحی حساس بدن مثل چشمانتان ، بینی، گوش و دهان پرهیز نمایید.

پماد نیتروگلیسیرین

این پماد حاوی ترکیباتی است که همزمان با جذب در بدن نیتریک اکسید یا NO آزاد می کند و که با گشاد کردن عروق به درمان بواسیر می پردازد. در واقع نیتریک اکسید با گشاد کردن عروق ناحیه مقعد، سبب گردش خون طبیعی در این ناحیه می شود. از سایر تاثیرات این دارو می توانیم به تسکین درد و سوزش مقعد اشاره کرد. از مصرف همزمان این دارو با سالیسیلات ها مثل آسپرین بپرهیزید زیرا عوارض جانبی بسیاری را به همراه دارد.

پماد مشک

پماد مشک با استفاده از داروهای طبیعی و گیاهی تولید می شود، و شامل هفت داروی مشک، بزوار مصنوعی، گلابی، بورنول، کهربا، کالامین و بوراکس است. این دارو از طریق پاکسازی سموم از این ناحیه، به تولید بافت جدید کمک می کند. از دیگر اثرات دارو می توانیم به کاهش درد و تورم در این ناحیه و حفظ رطوبت مقعد به منظور دفع راحت تر اشاره کنیم.

پماد لیدوکایین

لیدوکایین بی حس کنندگی موضعی است که با مسدود کردن کانال کلسیم موجب می شود، راه انتقال پیام های عصبی قبل از رسیدن به دستگاه عصبی مرکزی مسدود شود. در نتیجه بیمار هیچ دردی را احساس نمی کند. به علاوه این دارو ضد التهاب بوده و در درمان عروق بواسیری موثر است. مصرف دارو لیدوکایین در صورت بارداری و یا حساسیت موضعی توصیه نمی شود.

پماد ایپروئید

این پماد داروی رایجی برای از بین بردن بواسیر است که دارای اثرات ضد التهاب، قابض و ضد درد و بی حس کننده موضعی است. این دارو باید طی ۷ روز مصرف شود، زیرا استفاده بیش از ۷ روز خطرات مختلفی را در پی دارد.

پماد و لوسیون پراموکسین

پراموکسین از دارو های پرکاربرد برای درمان بواسیر است که می تواند درد، خارش و سوزش را از بین ببرد. مصرف این دارو برای کودکان زیر ۱۲ سال باید با مشورت پزشک باشد. پماد لوسیون پراموکسین – کالامین از سایر محصولات این پماد است که برای درمان آبله مرغان، گزش حشرات و یا نیش، سرخک، اگزما، آفتاب سوختگی و .. کاربرد دارد. این دارو ممکن است همراه با عوارضی از جمله سوزش، خشکی و خارش پوست باشد.همچنین بروز تاول و یا نازک شدن پوست از دیگر عوارض این دارو به شمار می رود.

پماد ام جی

برای تهیه پماد ام جی از گیاه مورد استفاده شده است این گیاه دارای اثرات قابض، ضد باکتری و ضد قارچ، ضد التهاب و التیام بخش است و در بهبود زخم تاثیرات مثبتی دارد. این گیاه به علت دارا بودن یون های وازواکتیو و یون های منقبض کننده عروق اثرات درمانی جدی در بهبودی بواسیر دارد.

داروی روهمورین

این دارو به شدت در درمان بواسیر موثر است. در واقع بهترین دارو برای بواسیر است که از طریق خشک کردن عروق بواسیری آنها را از بین خواهد برد. ترکیبات این دارو در از بین بردن شقاق های احتمالی نیز تاثیرگذار است. مصرف این دارو در دوران بارداری و شیردهی باید زیر نظر پزشک باشد.

مصرف دارو روهمورین باید همراه با معده خالی باشد به همین ترتیب مصرف دو عدد همزمان از این دارو قبل از ناهار و قبل از شام توصیه می شود. مصرف این دارو معمولاً تا رفع کامل ناراحتی توصیه می شود.

بهترین دارو برای بواسیر

شیاف انتی هموروئید

شیاف آنتی هموروئید و پماد آنتی هموروئید را می توان به عنوان بهترین دارو برای بواسیر معرفی نمود. این دارو نه تنها بواسیر را درمان می کند بلکه در درمان سایر اختلالات مجرای مقعد (التهاب راست روده، شقاق ، خارش مقعدی و ..) نیز کاربرد دارد. این دارو اثرات ضد التهاب، قابض، سوزش، خارش و … داشته و می تواند علائم بواسیر را بهبود بخشد. لازم به ذکر است مصرف بهترین دارو برای بواسیر باید برای مدت ۷ روز و مطابق با نظر پزشک باشد زیرا در غیر این صورت عوارض جانبی این دارو نمایان خواهند شد.

استفاده از داروهای ذکر شده با اینکه اثرات مفیدی بر روی درمان بواسیر دارند، اما درمان قطعی به شمار نرفته و تنها برای بواسیرهای درجه ۱ و ۲ کاربرد دارد و در موارد شدیدتر پاسخگوی درمان این بیماری نیست. برای درمان هموروئید های پیشرفته لازم است از روش های تهاجمی نظیر لیزر و جراحی استفاده شود. جراحیهموروئید روشی پردردسر و همراه با درد بسیاری است که کمتر مورد استفاده قرار می گیرد اما درمان بواسیر با لیزر روشی قطعی بدون امکان بازگشت مجدد است که با کمترین میزان درد و خونریزی و در کمتر از یک ساعت انجام می شود.

 

 


تاریخ : 10 تیر 1398 - 01:17 | توسط : ندا | بازدید : 1072 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید

بواسیر در کودکان ، علت ، علائم ، پیشگیری و روش های درمان خانگی

بواسیر در کودکان ، علت ، علائم ، پیشگیری و روش های درمان خانگی

بواسیر یا هموروئید بیماری بسیار شایعی است که می تواند هر گروه و رده سنی را درگیر کند. اما از آنجایی که با افزایش سن عضلات مقعد تضعیف می شوند، احتمال بروز آن در افراد بالای ۵۰ سال بیشتر می شود. بواسیر در کودکان همراه با درد و التهاب بسیاری است که موجب آزار کودک دلبندتان می شود، توجه به نشانه ها و علائم بواسیر در کودکان به شناسایی سریع تر و انتخاب روش درمان کمک می کند.

  • علت بواسیر در کودکان
  • علائم بواسیر در کودکان
  • پیشگیری از بواسیر در کودکان
  • درمان خانگی بواسیر در کودکان
  • علت بواسیر در کودکان

    علت بواسیر در کودکان سبک زندگی اشتباه است. مهمترین علت بروز این بیماری در کودکان را می توان رژیم غذایی نادرست و بدون فیبر عنوان کرد که زمینه را برای یبوست فراهم نموده و به بواسیر می انجامد. از سایر علل بروز بواسیر در کودکان می توانیم به این موارد اشاره کنیم:

    • عدم تحرک کافی
    • عدم مصرف کافی آب
    • یبوست مزمن

    علائم بواسیر در کودکان

    توجه به علائم کودک می تواند در حل کردن سریع تر این مشکل کار ساز باشد، بسته به اینکه کودک در کدام مرحله از بیماری قرار دارد، علائم مختلفی ایجاد می شوند. به طور مثال ممکن است کودک دچار تورم و بیرون زدگی عروق شود و یا هیچ بیرون زدگی مشاهده نشود. از علائم بواسیر در کودکان می توانیم به این موارد اشاره کنیم :

    • خارش و سوزش
    • حساسیت
    • درد
    • خونریزی حین اجابت مزاج

    پیشگیری از بواسیر در کودکان

    برای پیشگیری از بواسیر باید رژیم غذایی کودک را کنترل کنید تا از یبوست جلوگیری نمایید. برای این منظور مصرف میوه و سبزیجات پر فیبر و مصرف کافی آب و مایعات توصیه می شود.همچنین افزایش فعالیت کودک می تواند در پیشگیری از بواسیر موثر باشد. والدین موظف هستند به کودکان خود آموزش دهند تا به محض احساس نیاز به اجابت مزاج، به دستشویی مراجعه کنند. همچنین باید از زور زدن پرهیز کرده و زمان زیادی را دستشویی نمانند.

    بواسیر کودکان

    درمان خانگی بواسیر در کودکان

    بواسیر در کودکان، اغلب موارد در مراحل ابتدایی است و نیاز به درمان های تهاجمی ندارد. در نتیجه تنها با چند راهکار ساده در خانه قابل درمان است. برخی از نکاتی که برای درمان بواسیر در کودکان توصیه می شود، به این شرح است :

    • رژیم غذایی پر فیبر : مصرف کافی میوه ها و سبزیجات به درمان یبوست و به دنبال آن درمان بواسیر کمک می کند.
    • مصرف کافی مایعات : اگر آب و مایعات به اندازه کافی مصرف شوند، از یبوست و سفت شدن مدفوع که آسیب به رکتوم را به دنبال دارد، پیشگیری خواهد شد. هر فردی باید حداقل روزانه ۸ لیوان آب مصرف نماید.
    • حمام سیتز : در صورتی که کودک حداقل به مدت ۳۰ دقیقه به خصوص بعد از اجابت مزاج در آب گرم بنشیند، به درمان بیماری کمک می شود.
    • کمپرس آب گرم : استفاده از کمپرس آب گرم، موجب افزایش گردش خون در این ناحیه شده و درمان هموروئید را به دنبال دارد.
    • کمپرس سرد : استفاده از سرما در نواحی اطراف مقعد موجب کاهش درد می شود.
    • ورزش : فعالیت بدنی کافی در پیشگیری و نیز درمان بواسیر موثر است.
    • رعایت بهداشت مقعد : بهداشت مقعد در درمان این بیماری موثر است، البته لازم است پس از شستشو ناحیه مقعد را به آرامی و با حوله خشک نمایید.
    • دارو : در مواردی که کودک درد شدیدی را حس می کند، می توان با مصرف استامینوفن با دوز مناسب کودکان درد را کاهش داد.

    در صورتی که کودک با روش های ذکر شده درمان نشود؛ لازم است به پزشک مراجعه نموده و با وی در رابطه با سایر روش های درمانی مشورت نمایید. در موارد حاد از روش هایی نظیر جراحی برای درمان استفاده می شود.

منبع : کلینیک نوین 


تاریخ : 10 تیر 1398 - 01:15 | توسط : ندا | بازدید : 747 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید

پماد برای درمان شقاق مقعدی

شقاق یا فیشر از انواع نسبتاً شایع بیماری های مقعدی است که افراد را در سنین مختلف درگیر می کند، شقاق به معنی ایجاد ترک در دیواره مقعد است که همراه با درد شدید بروز می کند، از دیگر علائم ابتلا به این عارضه می توانیم به سوزش، خارش، خونریزی و … اشاره کنیم. اگر شقاق درمان نشود، زخم ایجاد شده عمیق تر شده و به طبع علائم ایجاد شده تشدید می شوند. اولین راهکار درمان شقاق بعد از تغییر رویه زندگی یعنی تحرک و تغییر رژیم غذایی، مصرف دارو و پماد است. این بیماری در اغلب موارد با مصرف دارو بهبود می یابد به خصوص اگر در مراحل ابتدایی خود باشد. درمان دارویی در ۵۰% موارد شقاق مزمن موثر واقع می شود. در ادامه به معرفی بهترین دارو ها و پماد برای درمان شقاق می پردازیم :

 

آنتی فیشر

آنتی فیشر

پماد آنتی فیشر از بهترین پماد ها برای درمان شقاق مقعد است، که در بهبود علائم بیماری از جمله درد، سوزش، خارش و …موثر است. آنتی فیشر با استفاده از داروهای گیاهی دارمازو ( دارای تانِیک اسِید است و خاصیت قابض دارد.) و عصاره های بابونه ( دارای خاصیت ضد التهاب و ضد اسپاسم است که برای درمان زخم های غشای مخاطی مناسب است.) تولید می شود و با مداومت در مصرف به درمان شقاق مقعدی کمک می کند. برای مصرف این دارو کافی است زخم شقاق را با آن پوشش دهید. مصرف این دارو به جز موارد حساسیت های شدید منع مصرف ندارد.

پماد گلیسیرین تری نیترات

پماد گلیسیرین تری نیترات از معروف ترین پماد ها برای درمان شقاق مقعدی است، عملکرد این دارو به گونه ای است که جریان خون در ناحیه مقعدی را افزایش داده و از طرفی با کاهش فشار وارده به عضله مقعد، موجب تسریع بهبود زخم شقاق می گردد. مصرف این پماد باید ۸ الی ۱۲ ساعت یکبار با توجه به شرایط بیمار و نظر پزشک باشد، البته بهترین زمان مصرف دارو بلافاصله قبل از اجابت مزاج است. عوارض جانبی این دارو به این شرح است :

  • سردرد
  • سرگیجه
  • کاهش فشار خون

لازم است تا ۲۴ ساعت پس از مصرف گلیسیرین تری نیترات از داروهای درمان اختلال نعوظ مثل سیلدنافیل (Viagra)، تادالافیل (Cialis) و یا واردنافیل (لویترا) استفاده نکنید. دوره درمانی با این دارو بین ۶ الی ۸ هفته تعیین شده است.

پماد مسدود کننده کانال کلسیم

پماد مسدود کننده کانال کلسیم یکی دیگر از داروهای تجویزی برای درمان شقاق مقعد است، عملکرد این دسته از داروها شامل جلوگیری ورود کلسیم به داخل سلول و خروج کلسیم از ذخایر سلولی است تا از این طریق با کاهش فشار خون به درمان شقاق کمک نماید. نوع خاصی از پماد های مسدود کننده که دیلتیازم نام دارد، به درمان شقاق کمک می کند، نوع موضعی این دارو عوارض جانبی کمتر و اثر بخشی بیشتری را به دنبال دارد. شایع ترین عارضه پس از مصرف دیلتیازم سردرد است.

پماد لیدوکائین

لیدوکائین

همانطور که میدانید مهمترین علامت شقاق درد شدید آن است که حاصل فشار بیش از اندازه به عضله مقعد است. پماد لیدوکائین با دارا بودن خاصیت ضد التهابی و ضد دردی، علائم بیماری شقاق مانند خارش، درد، سوزش و … را از بین برده و در بهبود زخم این بیماری نیز موثر است. البته مصرف این دارو باید زیر نظر پزشک و مقدار تجویز وی باشد، زیرا لیدوکائین امکان مصرف طولانی مدت را ندارد.

منبع : https://jarah.clinic/


تاریخ : 10 تیر 1398 - 01:13 | توسط : ندا | بازدید : 909 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید

درمان شقاق با کپسول ویتامین ای و نحوه انجام آن

یماری شقاق درمان های متنوعی داشته که هر یک از آنها متناسب با وضعیت بیمار و شدت بیماری انجام می پذیرد. در مورد بیماری شقاق باید بگوییم، عارضه ای است که موجب ترک در دیواره خارجی مقعد شده و درد شدیدی را به همراه دارد. این بیماری عامل تعیین شده ای نداشته ولی می توان گفت مجموعه ای از عوامل که فشار وارده بر عضله مقعد را افزایش می دهند، در بروز این بیماری نقش دارند، به طور مثال نشستن های طولانی مدت، اسهال و یبوست مداوم، زور زدن برای دفع و …. از عواملی هستند که شانس ابتلا به شقاق را افزایش میدهند. این بیماری با نشانه ای از جمله درد، سوزش، خارش، خونریزی بروز کرده و چون زخم در ناحیه ای حساس از بدن قرار دارد، احتمال عفونی شدن آن نیز زیاد است. شقاق های حاد در مراحل ابتدایی تنها با تغییر رویه زندگی و نیز انجام برخی راهکار درمان می شوند، ولی در هر صورت لازم است بیمار توسط پزشک معاینه شده و زیر نظر او اقدام به درمان های خانگی نماید.

ویتامین ای

یکی از درمان های خانگی که برای شقاق توصیه می شود، استفاده از کپسول ویتامین ای است، این دارو می تواند درد بیمار را کاهش داده، زخم شقاق را بهبود بخشیده و نیز مشکل خونریزی را نیز رفع نماید. برای استفاده از این درمان خانگی باید در ابتدا کپسول ویتامین E را تکان داده تا محتویات آن مخلوط شوند، سپس کپسول را با استفاده از چاقو یا قیچی باز نموده و محتویات آن را بر روی زخم شقاق بریزید، مالش این مواد بر روی زخم به جذب بهتر آن کمک می کند. همچنین این روش را باید برای  مدتی تکرار نمود، تا نتیجه دلخواه حاصل شود.

منبع : https://jarah.clinic/


تاریخ : 10 تیر 1398 - 01:05 | توسط : ندا | بازدید : 592 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید

کرایو تراپی زگیل تناسلی / درمان به روش فریز

کرایو تراپی زگیل تناسلی / درمان به روش فریز

کرایو تراپی زگیل تناسلی / درمان به روش فریز
در کلینیک اچ پی وی
تاریخ : 10 تیر 1398 - 01:05 | توسط : ندا | بازدید : 1608 | موضوع : ویدئو بلاگ | نظر بدهید



مشاوره، آموزش، طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی